MEGA TUR- Podziękowanie za 20 lat Wolontariatu

Krajowy i Międzynarodowy – to nie tylko przewóz osób, to również mega zaangażowanie charytatywne właściciela firmy pana Marcina Szewczuka.
Pan Marcin jest członkiem Stowarzyszenia 4×4. Razem ze Stowarzyszeniem bierze czynny udział w cyklicznej akcji sprzątania lasów: ,,Czyste Lasy Zamojszczyzny”. Wraz ze stowarzyszeniem doposażył w sprzęt Oddział Pediatryczny Zamojskiego Szpitala Niepublicznego. Organizuje co roku ,,Terenową integrację dla choinki”- zbiórkę dla dzieci najbardziej potrzebujących. Wspólnie ze Stowarzyszeniem 4×4 zakupili karetkę, która z konwojem humanitarnym trafiła na pierwszą linię frontu do Kijowa. Aktualnie zbierają fundusze na drugi ambulans.

Firma od 20 lat wspiera ,,Anioły Antwerpii”. Przewozi sprzęt rehabilitacyjny dla chorych i niepełnosprawnych oraz paczki dla dzieci z domów dziecka. Od pierwszych dni wojny z Belgii do Caritas w Zamościu, wspaniali kierowcy firmy pana Marcina w 51 transportach, przewieźli blisko 25 ton żywności, materiałów medycznych i artykułów chemicznych dla Ukrainy. Wytrwale i systematycznie kontynuują pomoc przewożąc żywność. Zawsze słowni, otwarci rzetelni- zawsze MEGA.

Dziękujemy za Wasze zaangażowanie, za bezinteresowność, za postawę godną do naśladowania!